24/7 bereikbaar

Nazorg

Nabestaandendesk

De eerste week is alles gericht op de uitvaart. Natuurlijk houdt onze zorg niet op na de uitvaart. Het is onvermijdelijk dat er na de uitvaart nog dingen geregeld moeten worden. Daarom stellen we direct informatie beschikbaar voor de afwikkeling van de nalatenschap.

De afwikkeling van een nalatenschap is maatwerk. Met onze Nabestaandendesk bieden wij u maatwerk. Dit is een online dossier met een checklist die zich aanpast aan uw persoonlijke situatie. Heel eenvoudig komt u erachter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap. Van erfenis, notaris, bankzaken tot belastingen en het opzeggen van verzekeringen, goede doelen en social media. Zo heeft u snel overzicht en heeft u ook alles na de uitvaart goed geregeld.

Wenso Uitvaarten heeft geen toegang tot het dossier, het is een privéomgeving voor u en uw naasten. Zijn alle administratieve zaken afgerond, dan kunt het dossier zelf afsluiten.

In video hiernaast wordt uitgelegd hoe de Nabestaandendesk werkt.

Nazorggesprek

Na een paar weken volgt er een nazorggesprek met de nabestaanden.

Met elkaar kijken we terug op de organisatie en de dag van de uitvaart. Lukt het met de administratieve zaken?

Heeft u andere hulp nodig? In het gesprek is naast evaluatie ook ruimte om andere onderwerpen te bespreken zoals as bestemming, grafmonument en rouwverwerking/begeleiding.

Wij vinden het fijn om ook met zorg na het overlijden er voor u te mogen zijn…..

Een uitvaart naar wens

Bespreek uw wensen met ons. Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie…