24/7 bereikbaar

reviews

Mijn moeder heeft Wenso geregeld voor het regelen vd uitvaart voor mijn vader. Ze zijn zeer betrokken, en erg vriendelijk en nemen echt de tijd ervoor. Ze luisteren goed. We hebben ook het afsluitend gesprek als zeer prettig ervaren.
Erg fijn. Nemen alle tijd en denken overal aan. Echt perfect geregeld. Ik kan wenso zeker aanraden
Bij het overlijden van mijn moeder zijn wij bijgestaan door Wendy en Sonja. Vanaf het begin was duidelijk dat zij er alles aan willen doen om het afscheid helemaal te regelen naar onze wens, aangevuld met goede tips die zij door ervaring hebben opgedaan. Beide zussen zijn betrokken, maar vooral de persoonlijke factor, heeft ons erg goed gedaan. De tijd die ze namen om met ons te praten en te overleggen, de oprechte interesse en het medegevoel, de perfecte uitvoering van de dienst en alles wat daarbij komt kijken zijn, was helemaal geweldig. Een ander sterk punt is dat ze zich kwetsbaar opstellen door een kleine 2 weken na de uitvaart nog even langs te komen om te vragen of we nog verbeterpunten voor ze hadden. In alle eerlijkheid, wij konden niets verzinnen wat nog beter had gekund.
Het was de wens van onze moeder dat Sonja en Wendy van Wenso haar uitvaart verzorgde. Ze hebben alles vanaf dag 1 perfect geregeld. Het persoonlijke contact was erg prettig en alles wordt duidelijk en met veel aandacht voor de nabestaanden besproken en uitgevoerd. Bedankt voor alles !
Het voelt wat vreemd om hier een review over te schrijven maar juist bij een overlijden is het van belang dat je kunt vertrouwen op je uitvaartonderneming. Dat ze ontzorgen en aanvoelen wat voor jou en je familie belangrijk is. Bij het overlijden van mijn broer Thijs hebben wij, (mijn schoonzus en haar familie, mijn ouders en ikzelf) dit mogen ervaren bij Wenso. Dankzij Wendy & Sonja hebben wij op een mooie wijze kunnen afscheid nemen.

Een uitvaart naar wens

Bespreek uw wensen met ons. Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie…