24/7 bereikbaar

reviews

Het was de wens van onze moeder dat Sonja en Wendy van Wenso haar uitvaart verzorgde. Ze hebben alles vanaf dag 1 perfect geregeld. Het persoonlijke contact was erg prettig en alles wordt duidelijk en met veel aandacht voor de nabestaanden besproken en uitgevoerd. Bedankt voor alles !
Het voelt wat vreemd om hier een review over te schrijven maar juist bij een overlijden is het van belang dat je kunt vertrouwen op je uitvaartonderneming. Dat ze ontzorgen en aanvoelen wat voor jou en je familie belangrijk is. Bij het overlijden van mijn broer Thijs hebben wij, (mijn schoonzus en haar familie, mijn ouders en ikzelf) dit mogen ervaren bij Wenso. Dankzij Wendy & Sonja hebben wij op een mooie wijze kunnen afscheid nemen.
Wenso Uitvaarten (Wendy en Sonja), hebben mij professioneel en betrokken begeleid met het overlijden van mijn zus. Ze hebben me veel uit handen genomen samen met Lisa Donkers, die de dienst buitengewoon waardig heeft begeleid. Daarmee samen een gebeurtenis gecreëerd om met een goed gevoel aan terug te denken.
Wendy en Sonja bedankt voor het begeleiden van de uitvaart van mijn moeder. We hadden bewust gekozen voor een wat kleinere uitvaartonderneming die tijd en aandacht heeft om alles in goed overleg en met respect voor overledene en nabestaanden te regelen. Jullie hebben dit perfect gedaan en rust gebracht in deze voor ons hectische periode.
Wendy en Sonja, dankjewel voor jullie begeleiding en de goede zorgen voor een mooi afscheid van mijn moeder. Jullie hebben een goed luisterend oor voor de wensen van de nabestaanden.

Een uitvaart naar wens

Bespreek uw wensen met ons. Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie…